Til hovedinnhold

Fondet kåret til Europas beste forvaltningsorganisasjon

For andre år på rad har Norges Bank Investment Management blitt kåret til “Europas beste forvaltningsorganisasjon” av Institutional Investor. Rangeringen er basert på stemmegiving fra nesten 400 europeiske selskaper. 

20. september 2024

Nyheten ble annonsert på Institutional Investor sin årlige prisutdeling “European and Emerging EMEA Awards” torsdag kveld.

– Jeg er utrolig stolt av kollegaene mine i Norges Bank Investment Management. Det betyr mye å motta denne prisen for andre år på rad. Det er en anerkjennelse av arbeidet vi gjør med å bygge gode og langsiktige relasjoner med selskapene vi er investert i. Det er veldig givende å se at selskapene verdsetter relasjonene på samme måte som vi gjør, sier Nicolai Tangen, leder av Norges Bank Investment Management.

I Institutional Investor sin undersøkelse ble selskapene bedt om å identifisere de beste forvaltningsorganisasjonene basert på følgende kategorier: Beste langsiktige eierskapsutøvelse, eierskapsutøvelse på tvers av fond, bransjekunnskap, tilbakemeldingskultur og åpenhet. 

Pressekontakt:
Line Aaltvedt
Kommunikasjonssjef
Tlf: 948 54 656
Epost: press@nbim.no